PDF Joiner | Комбинирајте и спојте PDF-датотеки преку Интернет

Drop PDF files here or click to upload.
Користете Ctrl или Shift за да додадете неколку датотеки одеднаш

Оценете нè од 5

4.7 / 5 (710)

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that our service was not useful for you!

Let us improve service!

Tell us what issue you are facing?


PDF Joiner бесплатен онлајн

Онлајн PDF Joiner е бесплатен и многу лесен за користење. Ќе комбинира два или повеќе pdf документи во еден (кој е лесен за споделување или проследен за преглед) во многу малку едноставни и брзи чекори.

Не можете да додадете повеќе страници во постоечка pdf-датотека?

Дали не успевате да додадете страници во pdf документ ? Како во светот ќе додадете страници на постоечка pdf-датотека чиј формат за уредување не е достапен?

Овој онлајн конвертор од png во pdf има бесплатен комбинирач на pdf-датотеки може да ви помогне во ова. Треба да ги следите директните упатства дадени подолу.

Спојување на pdf онлајн услуга

Многу е подобро да заштедите простор во вашиот систем или телефон наместо да трошите простор на вашиот хард диск. Многу е подобро да ги конвертирате овие едноставни задачи онлајн, наместо да преземате кој било софтвер за спојување pdf.

Со помош на онлајн pdf спојувач, можете брзо да споите повеќе pdf-датотеки во една без да трошите простор на хард дискот на системот или мобилните уреди. Приклучувањето на pdf преку Интернет, исто така, го заштитува вашиот компјутер од вирусни закани.

Комбинирајте pdf-датотеки на кој било уред што го сакате

Најчесто корисниците се ограничени на користење на нивниот компјутер бидејќи таквиот софтвер работи само за компјутери или само за мобилни уреди.
Користејќи го спојувањето на pdf преку Интернет, можете да ја отстраните таа бариера и да го споите pdf онлајн користејќи го вашиот веб-прелистувач од каде било и од кој било уред во светот.

Направете ги вашите сложени pdf-датотеки во едно.

Спојувањето pdf-датотеки бесплатно на интернет ви овозможува лесно да ги гледате и складирате на вашите уреди. Кога ќе завршите со онлајн спојување на pdf, можете лесно да ги споделите вашите повеќекратни pdf-датотеки во една со други на whats апликацијата, Linkedin и други основни платформи.

Зошто треба да споите pdf?

Има многу ситуации кога мора да поднесете PDF документи, но имате скенирани документи во png или jpg формат. Прво треба да конвертирате png во pdf или jpg во pdf . После ова, можеби ќе треба да се придружите на pdf за секое интервју или поднесување извештај, препраќање повеќе фактури и нивно чување во една pdf-датотека.

Постојат голем број места каде што можеби ќе треба да комбинирате повеќе pdf-датотеки онлајн се; можеби имате неколку веб-страници во печатена форма и треба да ги споите во една, или одите за прием на колеџ или универзитет каде што менторот или универзитетот бара да достават многу документи во еден pdf споен во форма.

Се сеќавам на тој ден кога отидов на интервју во нова мултинационална компанија. Каде што бараа да поднесам неколку документи во еден pdf. Во тоа време се соочив со многу тешкотии бидејќи не ја познавам оваа веб-страница за pdf Joiner.

Како да ги споите PDF-датотеките во една во многу неколку чекори?

Тоа е најдобрата онлајн бесплатна веб-локација која ви овозможува да комбинирате повеќе pdf документи, правејќи ја вашата работа лесна и брза.

  • Поставете ги вашите pdf-датотеки со кликнување на копчето за поставување.
  • Повлечете ги вашите pdf-датотеки по редослед што го сакате, така што спојувањето на pdf може да им се придружи по тој необичен редослед.
  • Сега подредете ги по растечки или опаѓачки редослед со избирање на копчињата дадени во pdf-combiner.
  • На крајот, кликнете на копчето за спојување pdf онлајн за да се придружите и да го добиете вашиот комбиниран PDF документ.

Значењето на нашата бесплатна онлајн pdf спојка

Брзо се конвертира и лесно се управува
Барате брза и лесна онлајн алатка која може да ги претвори вашите повеќекратни pdf-датотеки во една? Тогаш сте дошле на вистинското место. Ова ќе биде вашата последна потрага за ова барање.

Нашата онлајн алатка ќе комбинира два или повеќе два документи во еден само со трепнување на окото. Покрај тоа, можете лесно да го преземете и да го споделите бидејќи ова онлајн спојување не создава огромни датотеки.
Добар квалитет на pdf-датотека
Нашето онлајн спојување на pdf е најдобрата платформа која ви дава најдобар резултат бидејќи не го менува квалитетот на датотеките што ги додавате. Оваа страница ќе ви даде најдобри, јасни и одлични резултати.
Погоден за сите уреди
Само треба да имате пристап до веб-прелистувачот и подготвени сте да ги комбинирате вашите pdf-датотеки. Оваа платформа на pdf Joiner е погодна за сите уреди.

Најчесто поставувани прашања

Дали е можно повторно да се нарачаат и бришат страници на pdf документи откако ќе заврши комбинирањето?

Не, ако завршите со процесот на комбинирање, не можете повторно да нарачате и бришете датотеки. Но, можете да го извршите со користење на Adobe acrobat reader. Можете да го преземете Adobe reader од неговата официјална веб-страница, а со тоа можете повторно да нарачате или бришете страници од датотеката што ја добивате од овде.

Каков тип на датотеки можам да спојам?

Не можете да споите други датотеки како JPEG, PNG или други освен pdf. Но, имате втора опција. За тоа, треба да го посетите конверторот png во pdf каде што можете да ја конвертирате вашата друга датотека во pdf, а откако ќе ја претворите датотеката во pdf, можете да ја прикачите овде.

Резиме

Барате спојување на PDF за да ги комбинирате вашите повеќекратни PDF документи. Со користење на нашиот бесплатен онлајн PDf-комбинатор можете да конвертирате повеќе PDF-датотеки во една со само неколку кликања.

Нема потреба да се грижите за безбедноста и безбедноста на вашите датотеки. Нашата платформа на PDF Joiner е целосно безбедна и ја држи вашата безбедност на приоритет.

Нема ограничување за конвертирање на PDF документи, едноставно тоа значи дека можете да конвертирате онолку документи колку што сакате потполно бесплатно.