Convert JPG në PDF online falas

Hidh skedarët këtu ose kliko për të ngarkuar.
Përdorni Ctrl ose Shift për të shtuar disa skedarë menjëherë

Na vlerësoni nga 5

4.1 / 5 (3910)

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that our service was not useful for you!

Let us improve service!

Tell us what issue you are facing?


A keni një skedar imazhi të rëndësishëm që duhet t’i dërgoni si skedar PDF klientit, shitësit, universitetit ose aplikimit për një punë, duke pyetur veten se si ta konvertoni JPG në PDF ose PNG në PDF dhe ngatërroni çfarë të bëni?

mos u shqetesoni!!

Ju nuk keni nevojë të shpenzoni shumë kohë dhe të gërmoni për një zgjidhje të shpejtë.

Ne kemi zgjidhjen më të shpejtë të konvertimit të JPG në PDF; Pngtopdf.net është konverteri më i mirë JPG në PDF që ju lejon të ktheni imazhet JPG në PDF me konvertuesin më të avancuar në internet me lehtësi.

Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një sistem operativ Windows, ose mac iOS, ju mund ta konvertoni JPG në PDF me një klik të vetëm.

Për më tepër, faqja e internetit ju lejon të konvertoni JPG në skedarë PDF pa kompromentuar cilësinë e tij; duket njësoj si imazhet origjinale.

JPG është një format skedari imazhi dhe PDF është një format dokumenti i përshtatshëm për printim. Gjëja më e mirë në PDF është se ai mund të mbajë edhe imazhe dhe tekst gjithashtu.

Formatet e skedarëve JPG dhe PDF janë formate skedarësh shumë kompakte dhe më të përdorshme në internet.

JPG është formati standard i skedarit i cili përdoret më shpesh për grafikë në faqet e internetit, JPG zakonisht ka madhësi më të vogla skedarësh dhe lejon kompresim të lartë të imazheve, por disa nga fotografitë humbën cilësinë e tyre kur kompresohen dhe ruhen.

Ai konsideron një format skedari me humbje, që do të thotë se cilësia mund të mos rikuperohet kur kompresohet. Formati JPG përdoret më së shumti në kamerat dixhitale dhe skanerë.

Ndërsa PDF është një format skedari i printueshëm që është zhvilluar Adobe, dhe është gjithashtu një format skedar standard që përdoret në internet.

Është një paraardhës i PostScript, i cili ofron cilësi të shkëlqyer kur bëhet fjalë për printimin e dokumentit.

Mbi PDF Joiner Falas Online ju ndihmon të bashkoni, kombinoni ose bashkoni dy ose më shumë skedarë PDF në një skedar PDF.

Pse të konvertohet JPG në PDF?

Ka kaq shumë faqe interneti që pranojnë vetëm një format specifik, në mënyrë që të mund ta printojnë atë dhe ta përfaqësojnë si skedar më vonë.
Është më e zakonshme për të shkruar kërkime, rezyme, letra motivuese dhe për të shkruar mostra.

Po sikur të kaloni orë të tëra, të krijoni një rezyme profesionale në Adobe InDesign, të ruani si format JPG dhe tani të aplikoni për një punë, dhe ato ju lejojnë të ngarkoni vetëm PDF.

Ndodh shumë herë, dhe më pas po kërkoni një zgjidhje të shpejtë se si të konvertoni JPG në PDF?
PDF është një format skedari universal që është i përshtatshëm për printim dhe mund të lexohet lehtësisht në të gjitha pajisjet, duke përfshirë smartfonët, laptopët personalë dhe tabletët.
Përveç kaq shumë veçorive, ai dallohet për sigurinë e tij. Mund të vendosni sigurinë e fjalëkalimit të përdoruesit në skedar, pasi enkriptimi PDF përdoret për të siguruar skedarët e PDF-ve, në mënyrë që të mund të dërgoheni në mënyrë të sigurt te të tjerët.
Ndonjëherë na duhet të bëjmë një pamje nga dokumentet thelbësore në telefonat tanë inteligjentë, e cila ruhet kryesisht në format JPG.
Pra, tani, ju gjithashtu mund të konvertoni çdo pamje të ekranit në PDF në pngtopdf.net me një klik të vetëm.

Si të konvertoni JPG në PDF në internet?

Megjithëse është e mundur të konvertoni imazhet tuaja në PDF pa përdorur ndonjë platformë të palëve të treta, por pse duhet të kaloni një proces të gjatë kur mund të konvertoni JPG në PDF me një klik të vetëm?
Po, falë konvertuesit JPG në PDF , i cili ju lejon të konvertoni JPG në PDF shumë lehtë? Është një konvertues i përshtatshëm në internet që vjen me një veçori tërhiq dhe lësho.
Ky konvertues mbështet të gjitha formatet e skedarëve si skedarët JPG, PNG, TIFF dhe GIF.

  • Hapni konvertuesin JPG në PDF , ngarkoni ose përdorni veçorinë zvarrit dhe lëshoni për të ngarkuar imazhin
  • Pas ngarkimit të imazheve tuaja, klikoni butonin “Konverto” për të filluar procesin e konvertimit në PDF.
  • Kliko konverto
  • Shkarkoni PDF-në e konvertuar në kompjuterin ose smartfonin tuaj
  • Mund të ngarkoni shumë skedarë në të njëjtën kohë duke përdorur tastin Ctrl ose Shift

Ju mund të konvertoni JPG të pakufizuar në PDF në internet pa u identifikuar ose regjistruar.

Pse mjeti ynë në internet është konverteri më i mirë JPG në PDF?

Konvertuesi më i mirë në internet JPG në PDF Konvertuesi
ynë online JPG në PDF është falas që ju lejon të ktheni imazhe të pakufizuara në PDF. Ne sigurojmë që të gjithë skedarët dhe të dhënat tuaja thelbësore t’i mbajmë të sigurt dhe të sigurt. Konvertuesi ynë PDF në internet mbështet pothuajse të gjitha formatet e imazhit, duke përfshirë JPG, PNG, GIF dhe Tiff. Konvertimi i skedarëve tuaj JPG në PDF, PNG në PDF dhe bashkimi, kombinimi ose bashkimi i skedarëve PDF në një pdf tani është i mundur me një klik të vetëm duke përdorur mbi PDF Joiner falas në internet .
Ne nuk i mbajmë dosjet tuaja
Tipari më i mirë i konvertuesit tonë online JPG në PDF është fshirja automatike e skedarëve tuaj. Po, pas konvertimit të fotografive tuaja në PDF, ju keni vetëm disa orë për të shkarkuar skedarët. Pas kësaj, skedarët do të fshihen automatikisht nga serveri. Ne nuk bëjmë kompromis për privatësinë tuaj.
Ngarkimi dhe ruajtja e sigurt:
Konvertuesi ynë në internet është i përkushtuar t’i mbajë të sigurta të dhënat dhe skedarët tuaj personal. Për të përmbushur angazhimin tonë, ne enkriptojmë të gjithë skedarët që ngarkohen në platformën tonë duke përdorur SSL Encryption.
Pra, palët e treta të paautorizuara nuk mund të thyejnë kriptimin SSL. Ne kurrë nuk i ndajmë skedarët, informacionin tuaj me palët e treta.
Konvertoni JPG në PDF nga kudo
Mund ta konvertoni foton tuaj në PDF nga kudo, në çdo kohë, nëse keni akses në internet.
Konvertuesi ynë falas në internet nga JPG në PDF, i pajtueshëm me të gjitha pajisjet, mund ta përdorni dhe konvertoni skedarin në Windows, Linux, Mac, iOS, Android, etj.
Gjithmonë jetoni një
konvertues të përditësuar JPG në PDF është në cloud; ju mund të hyni në faqen e internetit në çdo kohë. Është gjithmonë drejtpërdrejt me 100% kohë funksionimi për të kthyer JPG në PDF me pak klikime, nuk kërkohet regjistrim ose shkarkime softuerësh.

Pyetjet e shpeshta

Si të hapni një skedar PDF në Windows?
Në dritare, shfletuesi Microsoft EDGE, Chromes ose Firefox, ose ndonjë shfletues i paracaktuar ju lejon të hapni dhe lexoni skedarët PDF në mënyrë origjinale.
Ju gjithashtu keni një mundësi për ta hapur atë me një Adobe Acrobat Reader; mund ta shkarkoni falas nga faqja e internetit e Adobe .
Nëse jeni duke përdorur Windows 10 ose versionin e përditësuar që mbështet Microsoft EDGE, mund të klikoni dy herë mbi skedarin PDF dhe ai do të hapet në shfletuesin Microsoft EDGE.
Si të hapni PDF në Linux?
Linux ka kryesisht një lexues PDF, por nëse mungon ose nuk po përdorni versionin e përditësuar, mund ta instaloni. Hapni një terminal dhe shkruani “sudo apt-get install evince” instalimi do të fillojë së shpejti dhe më pas mund të hapni një PDF në Linux.
How to open a PDF file in Mac Operating system?
You need to install an Adobe Acrobat Reader from Adobe site to access the PDF file.
How to open JPG in Windows?
Double click on the JPG file and the picture will open in the Windows Photo Viewer. You also have an option to open JPEG into the browser.
How to open JPG in Linux?
You can open JPG files in Linux by using GIMP.
How to open a JPG in Mac Operating System?
Mac operating system has a built-in photo viewer that will automatically open JPG files.

Summary

Nëse keni imazhe JPG dhe dëshironi të konvertoheni në skedarë PDF, konverteri ynë falas dhe më i shpejtë në internet JPG në PDF e bën shumë të thjeshtë.
Konvertuesi ynë në internet PDF është falas; ju mund të ktheni imazhe të pakufizuara JPG në skedarë PDF pa asnjë kufizim.
Ky konvertues mbështet pothuajse të gjitha formatet e imazhit, si JPG, TIFF, PNG , GIF, BMP, etj., kështu që tani ju mund t’i konvertoni fotografitë tuaja në PDF në sekonda me një klik të vetëm.
Për më tepër, konverteri ynë në internet nuk i ndan kurrë të dhënat tuaja ose skedarët e rëndësishëm me asnjë palë të tretë; të dhënat fshihen automatikisht nga serveri ynë.