PDF Joiner | Kombinoni dhe bashkoni skedarët PDF në internet

Drop PDF files here or click to upload.
Përdorni Ctrl ose Shift për të shtuar disa skedarë menjëherë

Na vlerësoni nga 5

4.7 / 5 (677)

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that our service was not useful for you!

Let us improve service!

Tell us what issue you are facing?


PDF Joiner falas në internet

Online PDF Joiner është pa kosto dhe shumë i lehtë për t’u përdorur. Ai do të kombinojë dy ose më shumë dokumente pdf në një (që është i lehtë për t’u ndarë ose për t’u përcjellë për rishikime) në shumë pak hapa të thjeshtë dhe të shpejtë.

Nuk mund të shtoni më shumë faqe në një skedar ekzistues pdf?

A po dështoni të shtoni faqe në një dokument pdf ? Si në botë do të shtoni faqe në një skedar ekzistues pdf, formati i modifikueshëm i të cilit nuk është i disponueshëm?

Ky konvertues png në pdf në internet me kombinimin e skedarëve pdf pa kosto mund t’ju ndihmojë në këtë. Ju duhet të ndiqni udhëzimet e drejtpërdrejta të dhëna më poshtë.

Bashkoni shërbimin në internet pdf

Është shumë më mirë të kurseni hapësirë ​​në sistemin ose telefonin tuaj sesa të konsumoni hapësirë ​​në hard diskun tuaj. Është shumë më mirë t’i konvertoni këto detyra të thjeshta në internet sesa të shkarkoni ndonjë softuer për bashkimin pdf.

Me ndihmën e një bashkuesi pdf në internet, mund të bashkoni shpejt skedarë të shumtë pdf në një pa konsumuar hapësirë ​​në hard diskun e sistemit ose në pajisjet celulare. Bashkimi në pdf në internet mbron gjithashtu kompjuterin tuaj nga kërcënimet e viruseve.

Kombinoni skedarët pdf në çdo pajisje që dëshironi

Kryesisht përdoruesit janë të kufizuar në përdorimin e kompjuterit të tyre sepse një softuer i tillë funksionon vetëm për kompjuterë ose vetëm për pajisjet mobile.
Duke përdorur bashkimin pdf në internet, mund ta hiqni atë pengesë dhe të bashkoni pdf në internet duke përdorur shfletuesin tuaj të internetit nga kudo dhe çdo pajisje në botë.

Bëni skedarët tuaj kompleksë pdf në një.

Shkrirja e skedarëve pdf falas në internet ju lejon t’i shikoni dhe ruani ato lehtësisht në pajisjet tuaja. Kur të keni mbaruar me një bashkim pdf në internet, mund t’i ndani lehtësisht skedarët tuaj të shumtë pdf në një me të tjerët në aplikacionin whats, Linkedin dhe platforma të tjera thelbësore.

Pse keni nevojë të bashkoni pdf?

Ka shumë situata ku duhet të dorëzoni dokumente PDF, por ju keni skanuar dokumente në formatin png ose jpg. Së pari ju duhet të konvertoni png në pdf ose jpg në pdf . Pas kësaj, ndoshta do t’ju duhet të bashkoheni në pdf për çdo intervistë ose paraqitje të raportit, dërgimin e faturave të shumta dhe mbajtjen e tyre në një skedar pdf.

Ka një sërë vendesh ku mund t’ju kërkohet të kombinoni skedarë të shumtë pdf në internet janë; ju mund të keni disa faqe interneti në formë të shtypur dhe duhet t’i bashkoni ato në një, ose po shkoni për një pranim në kolegj ose universitet ku mentori ose universiteti kërkon të dorëzojë shumë dokumente në një pdf të bashkuar në formë.

Më kujtohet ajo ditë kur shkova për një intervistë në një kompani të re shumëkombëshe. Ku më kërkuan të dorëzoja disa dokumente në një pdf. Unë u përballa me shumë vështirësi në atë kohë pasi nuk e njoh këtë faqe interneti të bashkimit pdf.

Si të bashkoni skedarët PDF në një në shumë pak hapa?

Është faqja më e mirë në internet pa kosto që ju lejon të kombinoni dokumente të shumta pdf, duke e bërë punën tuaj të lehtë dhe të shpejtë.

  • Ngarkoni skedarët tuaj pdf duke klikuar butonin e ngarkimit.
  • Zvarritni skedarët tuaj pdf sipas rendit që dëshironi, në mënyrë që bashkimi pdf të mund t’i bashkojë ato në atë renditje të veçantë.
  • Tani renditini ato në rend rritës ose zbritës duke zgjedhur butonat e dhënë në kombinuesin pdf.
  • Së fundi, klikoni butonin e bashkimit të pdf në internet për t’u bashkuar dhe për të marrë dokumentin tuaj të kombinuar PDF.

Rëndësia e bashkuesit tonë falas në internet pdf

Konvertohet shpejt dhe lehtë për t’u menaxhuar
Po kërkoni një mjet të shpejtë dhe të lehtë në internet që mund t’i kthejë skedarët tuaj të shumtë pdf në një? Atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Ky do të jetë kërkimi juaj i fundit për këtë kërkesë.

Mjeti ynë online do të kombinojë dy ose më shumë dy dokumente në një vetëm sa hap e mbyll sytë. Për më tepër, lehtë mund ta shkarkoni dhe ta shpërndani pasi ky bashkim në internet nuk krijon skedarë të mëdhenj.
Skedar pdf me cilësi të mirë
Bashkimi ynë pdf në internet është platforma më e mirë që ju jep rezultatin më të mirë pasi nuk ndryshon cilësinë e skedarëve që shtoni. Kjo faqe do t’ju japë rezultatet më të mira, të qarta dhe të shkëlqyera.
I përshtatshëm për të gjitha pajisjet
Thjesht duhet të keni akses në shfletuesin e internetit dhe jeni gati të kombinoni skedarët tuaj pdf. Kjo platformë e bashkuesit pdf është e përshtatshme për të gjitha pajisjet.

Pyetjet e shpeshta

A është e mundur të rirenditni dhe fshini faqet e dokumentit pdf pasi të jetë bërë kombinimi?

Jo, nëse keni mbaruar me procesin e kombinimit, nuk mund të rirenditni dhe fshini skedarët. Por ju mund ta kryeni atë duke përdorur Adobe Acrobat Reader. Ju mund ta shkarkoni Adobe Reader nga faqja e tij zyrtare dhe me këtë, ju mund të rirenditni ose fshini faqet e skedarit që merrni nga këtu.

Çfarë lloj skedarësh mund të bashkoj?

Ju nuk mund të bashkoni skedarë të tjerë si JPEG, PNG ose të tjerë përveç pdf. Por ju keni një opsion të dytë. Për këtë, duhet të vizitoni konvertuesin png në pdf ku mund të konvertoni skedarin tuaj tjetër në pdf, dhe pasi ta konvertoni skedarin në pdf, mund ta ngarkoni këtu.

Përmbledhje

Duke kërkuar për një bashkim PDF për të kombinuar dokumentet tuaja të shumta PDF. Duke përdorur kombinuesin tonë falas në internet PDf, ju mund të konvertoni skedarë të shumtë PDF në një me vetëm disa klikime.

Nuk ka nevojë të shqetësoheni për sigurinë dhe sigurinë e skedarëve tuaj. Platforma jonë e bashkimit PDF është plotësisht e sigurt dhe e mban sigurinë tuaj në prioritet.

Nuk ka asnjë kufizim në konvertimin e dokumenteve PDF, thjesht do të thotë që ju mund të konvertoni aq dokumente sa të doni plotësisht falas.